Detalji na zvaničnoj stranici doktora

Ако укључено гвожђе, морате прилагодити своју исхрану и конзумирати гвожђе. „Постоје животињски и биљни извори гвожђа. Хем гвожђе из животињских извора је биодоступније и боље се апсорбује од биљног гвожђа. Налази се у животињским производима, као иу сочиву, сланутку, белом пасуљу, па чак и нори алги.’.
Ако укључен витамин Д : „Многи од нас пате од недостатка витамина Д, посебно ако живимо у области са мало сунчеве светлости, јер се витамин Д синтетише у кожи захваљујући сунцу. Такође се налази у намирницама као што су масна риба, лосос, сардине, као и жуманце, шитаке и млечни производи, јер су у Француској обогаћени витамином Д.
Ако Недостатак витамина А утиче : „Ово је веома редак недостатак јер се налази у многим намирницама као што су шаргарепа, комбу алге, паприка, бундева или месо органа.
Ако одсуство укључен витамин Б2 : „Требало би да обогатите своју исхрану изнутрицама, млечним производима, јајима, рибом, месом, зеленим биљкама или чак нори алгама.
Ако укључен витамин Б9 : „Требало би да се кладите на месо органа, нутритивни квасац, јаја, сланутак, црвени пасуљ, интегралне житарице…”
Ако је то недостаје витамин Б12 : „Може се наћи у месу, изнутрицама, јајима, риби и шкољкама или алги нори…”